Yrityksellä on aluehallintaviraston myöntämä asbestipurkutyölupa, joka oikeuttaa tekemään asbestikartoitus- ja purkutöitä. 


Vuonna 2021 moision rakennuspalvelu täyttää 20-vuotta, toiminnan aikana on tullut tutuksi lukematon määrä asiakkaita pääosin Pirkanmaan talousalueella aina Ruovedelle, Virroille, Längelmäelle ja Riihimäelle asti. On ollut mukava palata vanhojen asiakkaiden uusiin projekteihin vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2021 teemana tuntuu olevan asuintilojen laajennusprojektit.


Parhaillaan Pirkkalassa rakennamme elementtirakenteista ryhti-hallia. Vesikatto tehdään perustusten päällä valmiiksi ja nostetaan valmiina seinäelementtien päälle.


Joulun jälkeen on vuorossa julkisivuremontti Nokialla. Perinteinen ripalauta ulkoverhous korvataan uudella tuulensuojalevyineen. Nokialla on myös seuraava kohde, jossa autotallista tehdään tiloja asuinkäyttöön.


Helmikuussa menemme Valkeakoskelle Oitinsaareen saunamökin vesikattoremonttiin ja Sirkuntielle autotallin tekoon. Maaliskuussa alkaa Töyrytiellä Ruotulassa melko vaativa yläkerran asuintilojen laajennusremontti.