Yrityksellä on aluehallintaviraston myöntämä asbestipurkutyölupa, joka oikeuttaa tekemään asbestikartoitus- ja purkutöitä. 

 

Vuonna 2021 moision rakennuspalvelu täyttää 20-vuotta, toiminnan aikana on tullut tutuksi lukematon määrä asiakkaita pääosin Pirkanmaan talousalueella aina Ruovedelle, Virroille, Längelmäelle ja Riihimäelle asti. On ollut mukava palata vanhojen asiakkaiden uusiin projekteihin vuosi vuoden jälkeen. Vuoden 2021 teemana tuntuu olevan asuintilojen laajennusprojektit.

 

Järvenpään perheen laajennuksen valmistuttua suuntaamme nokialle talvella tehdyn julkisivuremontin maalaustöihin, sitten aloitamme Jokelan perheen laajennuksen rakentamisen Puolakankadulle.

 

Marras- ja joulukuussa on ohjelmassa hallin teko Kuhmalahteen sekä kastelli-asennus joulu- ja tammikuussa. Helmikuussa kesämökin katon korotus ja remontti Rutasaaressa.

 

Helmikuussa menemme Valkeakoskelle Oitinsaareen saunamökin vesikattoremonttiin ja Sirkuntielle autotallin tekoon. Maaliskuussa alkaa Töyrytiellä Ruotulassa melko vaativa yläkerran asuintilojen laajennusremontti.